Vildmand Bane & Fitness Legeplads

Adresse: For enden af Kirsebærgrenen, 5220 Odense SØ.

Vildmandsbanen og fitness legepladsen giver mulighed for at lege og træne i grønne omgivelser. Der er god plads til den enkelte og mulighed for at bruge området til at få nye sansemæssige indtryk.

Er du til fitness findes der et mindre udvalg af styketræningsmaskiner og er du til tuml og leg kan du slå dig lås på forhindringsbanen. 

Banen er lokaliseret nær et boligområde, Blangstedgård. 

 • Fitness i det fri

  Er man ikke til svedige indendørs fitness centre kan man prøve kræfter med denne udendørs fitness legeplads. Der er mulighed for at træne på forskellige maskiner uden at føle sig indelukket og uden at skulle stå i kø.

 • Fitness i det fri

  På fitness pladsen er der blandt andet en ro-maskine, hvor man "ror" med egen kropsvægt.
  Denne maskine giver en god kropsfornemmelse da man bliver bevidst om egen vægt og egen styrke.
  Den kinæstetiske sans bliver aktiveret.

 • Farver og natur

  Blandingen af gadekunst, natur og bevægelse giver anledning til at blive forundret. Farverne i kunsten stimulere synssansen og åbner for kreative processer da der skal reflekteres over betydningen af de forskellige malerier. Kunsten er også med til at skabe dialog mellem mennesker hvilket kan bidrage til sociale færdigheder.

 • Vildmandsbanen

  Vildmandsbanen byder på motoriske udfordringer for kinæstesi sansen og vestibulær sansen. Koordination af bevægelser og kropsbevidstheden kommer på prøve og kan blive styrket på denne bane.

 • Fantasi rutchebanen

  Koordination af arme og ben kommer på prøve når man skal kravle op af nettet for derefter at placere sig på en måde så man kan komme ned via jernstængerne på den anden side af nettet.

 • Balance

  Disse balance bomme er monteret på fjedre hvilket udfordret vestibulær sansen og den kinæstetiske styrke i kroppen.

 • Skate og rul

  Har man lyst til at stå på skateboard, rulleskøjter eller andet som kræver et område med asfalt er dette også muligt. Skater man, er der lavet et par pukler samt et rail. Banen er også god til at øve cykel færdigheder.

 • Svævebane til de mindste

  Svævebanen er sjov og giver et sus i maven. På svævebanen får man et lille adrenalin sus som giver god kropsbevidsthed da man efter turen med sikkerhed kan mærke sin krop.

 • Balance

  Balancebroen er sjov og udfordrende for balancen. Udfordr hinanden over broen med eller uden hænder. Så op på balancebommen og blir stimuleret vestibulært, kinæstetisk og motorisk.

 • Rutchebane

  Har man brug for et kild i maven, kan en rutchetur være sagen.

 • Sansegynge og alm. gynger

  Der er god mulighed for at lege med den vestibulære sans da der på stedet er forskellige gynger. Sansegyngen er et styrkende element i arbejdet med koordination og balance.

 • Balancebom i tårnet

  Denne balancebom er kun til de modige! Der er langt ned og dette stiller krav til den vestibulære sans. Der udover kræver det god styrke i armene at kunne holde sig fast i torvene.